2011. március 23., szerda

Kvízjátékok: tanulás és szórakozás

Mire is valók a kvízjátékok? Életünk során számtalan információt adagolnak nekünk az oktatási intézmények, a sajtó, az elektronikus médiák. Ember legyen a talpán, aki ezek között rendet tud tartani! Egy idő után az ember feje olyan lesz, mint egy telezsúfolt szoba, amelyben valahogy rendet kellene rakni, ám ehhez sem koncepció, sem energia, sem idő nincsen.

Kvízjátékokat tartalmazó blogunk egyaránt szól gyereknek, felnőttnek, az egész családnak. Segíti az iskolai oktatást-tanulást és a világban való tájékozódást, méghozzá játékosan. Minden támakörről tíz kérdést teszünk fel, majd a kérdések után közöljük a megoldásokat is. Játékunk egyelőre nem interaktív, ám sokat és szépet lehet tanulni belőle.

Melyek lesznek a főbb témakörök? Történelem, irodalom, művészetek, film, szórakozás, utazás, technika, informatika, élővilág, gasztronómia- az élet teljességét pásztázzuk végig.

Ehhez kíván jó szórakozást az oldal szerkesztője, G. Bálint Péter
és az oldal támogatói: A Fény és Szeretet Szabadkeresztény Egyház és a professzionális ügyviteli rendszerek készítője és forgalmazója, a NETEOR Bt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése